5 tips til at forene krop, sind og sjæl

Ved du hvad det tager for at forene krop, sind og sjæl? Hvis du gjorde, er du klar over at du ville kunne opnå den balance, der næsten alle ønsker de havde i deres liv? Ved du hvad du skal gøre for dig selv for at skabe denne balance?

En del af at forene disse tre elementer af din person er at vide, hvad gør du lidenskabelig. At vide, hvad gør du brænder vil hjælpe dig med at komme i kontakt med din sjæl, at føle kreative energi, føler virkelig i live. Åndelige eller kreativ lidenskab kan hjælpe dig med at opnå disse følelser. Uanset om det er gennem tro, musik eller en anden form for kunstnerisk udtryk, skal du finde, hvad vil vække din sjæl for at skabe balance i dit liv. Her er nogle tips til at guide dig:

• Hvad er dine mål for fremtiden? Hvad vil du gerne i sidste ende opnå i dit liv? Er det åndelige oplysningstiden? Er den sociale status? Eller er det blot at være den bedste person du kan være, og yde et bidrag til samfundet? Hvad er vigtigt, selv, er den proces, hvorved du opnår dit endelige mål. Det er, hvad vil generere din passion.

• Forsøger at fokusere på positivt og dvæle ikke ved negativt. Husker du resultater og gode gerninger. Gør dette vil hjælpe med at holde dig positiv, og holde din ånd. Hvis du hele tiden minder dig selv om dine fejl, du vil finde det sværere at lykkes ned ad vejen, og dit sind, krop og sjæl vil arbejde imod dig.

• Du har hørt om at finde din “happy place” rigtige? Denne form for meditation hjælper dig med at tage dit sind og ånd til et behageligt sted, der fylder dig med lykke. Dette er en ideel ting at gøre, når du er midt i en stresset dag på arbejde eller med børn; Det giver den perfekte mulighed for at omgruppere.

• Gnist en ændring. Planlægge en ferie, selvom det er bare for en weekend. Intet gør kroppen, sindet og sjælen bedre end en lille ændring af kulisser. Gå hvor du vil være lykkelig, og være i stand til at lade løs og have nogle sjove. Prøv det på din egen. Det lyder måske skræmmende, men du vil blive overrasket over hvor afslappet og forfrisket, du vil være efter en weekend helt for sig selv!

• Prøv nogle daglige bekræftelser. Vælge tre ting, du kan sige højt i spejlet, der vil hjælpe du bo centreret, positiv og målrettet. Siger noget ofte nok har magt til at gøre det rigtigt for dig. Husk ikke at dvæle ved negativt, fokus på positivt. Tre grundlæggende bekræftelser, som du kan arbejde fra Medtag:

o “Jeg trygt og sikkert.”

o giver”universet mig alt det, jeg har brug for.”

o vil “min indkomst fortsat stige.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *